-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:12950 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

خانمي هستم بسيار معتقد به اسلام و تمام شئونات اسلامي را بجا مي آورم ولي درزندگي شكست خورده ام و الآن از همه چيز زده شده ام و از اين رنج مي برم كه حتي نماز و روزه ام را بجا نمي آورم. دچار وسوسه هاي شيطاني و افكار آزار دهنده شوم هستم و همين باعث ناراحتي و يكرنج دائمي با من شده و براي خلاصي از اين افكار پليد شيطاني از نماز مي گذرم. مرا راهنمايي كنيد.



خوشحال و خرسند هستيم كه شما خواهر عزيز و بسيار گرامي معتقد و پاي بند به تمامي شئونات بوده وهستي و انشاءا... با توكل به ذات اقدس حق بر اين ايده و باور استوار و ثابت قدم خواهيد ماند. خواهر عزيز پاسخگويي كاملتر و بهتر به سؤال شما مستلزم آگاهي و اطلاعات بيشتري ازوضعيت شماست. براي مقابله با آنچه شما با آن مواجه هستي لازم است زمينه هايي كه موجب پيدايش وسوسه ها و افكار آزاردهنده شده است شناسايي و از ميان برداشته شود. شما خواهر ارجمند اگر بتواني با تعمق و تفكر در زندگي و محيط خانوادگي و اجتماعي و معاشرتها و مطالعات احتمالي و ... اين زمينه ها را شناسايي كني مقابله با آن افكار سهل خواهد بود بدون شناخت اين زمينه ها قدري مشكل است.

ممكن است شما خواهر خوب در رعايت آداب و مناسك و انجام تكاليف شرعي و دستورات ديني دچار افراط شده باشي و اين افراط موجب دلزدگي شما شده باشد. اگر چنين چيزي صحت داشته باشد بايد سعي كني افراطگريها را كنار بگذاري و تنها به انجام امور واجب و ترك امور حرام اكتفا كني اگر فقط همين كار را بكني بهترين انسان مسلمان خواهي بود. براي انجام مستحبات و ترك مكروهات خودت را خيلي به زحمت نيانداز. فقط و فقط به واجبات و محرمات توجه كن. سعي كن در بهترين اوقات مبادرت به انجام اعمال واجب بنمايي نه در زماني كه دچار خستگي هستي كه موجب تنفر مي گردد.

اگر مطالعات افراطي عرفاني و صوفيانه داري بايد بيدرنگ آن را ترك كني، استمرار اعمال افراط گونه و نسبت دادن به اسلام و مطالعاتي از اين قبيل مخرب و موجب انزوا مي گردد. تجربه ثابت كرده است افرادي كه چنين مطالعاتي دارند احساس بسيار تند بدبيني نسبت به خودشان در آنان ايجاد مي شود كه اين احساس بسيار افراطي و بسيار مضر و خطرناك است.

متأسفانه فضاي حاكم بر جامعه مذهبي ما، فضايي توأم با غم و اندوه است و جنبه هاي شادي آور آن به نسبت جنبههاي حزن آور و تأثر برانگيز بسيار كم است. بايد تلاش كني ميزان شادي و نشاط درزندگي بيشتر بشود. رهبران ديني ما توصيه كرده اند قلب مردم را شاد كنيم و شاد كردن مردم را عبادت شمرده اند. ولي با كمال تأسف اين جنبه در زندگي اجتماعي ما مورد عمده قرار نگرفته است و بسياري از مردم و بخصوص جوانان جامعه از شادي و نشاط لازم لازم برخوردار نيستند و گاهي به شادي هاي افراط گونه كشيده مي شوند كه بخشي از آن ناشي از جنبه افراط گونه تزريق غم و اندوه به نام دين به جامعه است.

خواهر عزيزم سعي كن نمازت را در بهترين وقت، در حال نشاط و آسودگي بجاي آوري و در كنار اعمال عبادي زمينه هاي شادي و نشاط را در زندگي افزايش ده البته با حفظ شئونات ديني و پرهيز از افراط و وارد شدن به حرام وگناه.

پاسخ خود را با اميد اين كه در آينده زندگي توأم با نشاط دين داشته باشي با ابياتي از خيام به پايان مي بريم.

گر يك نفست ز زندگاني گذرد مگذار كه جز به شادماني گذرد

هشدار كه سرماي سوداي جهان عمر است، چنان كش گذراني گذرد.

اميدواريم شاد باشي و از شر وسوسه هاي شيطاني و نفساني در امان باشي انشاءا...

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.